Ben jij erbij?

Meld je hier aan voor het Innovatiecongres 2018 What's Next?! en zet een stap richting de innovatie van morgen.

 

Locatie

Het Innovatiecongres 2018 vindt plaats in het:

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

beursplein

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Vanaf Station Rotterdam CS met de metro naar halte Beurs Rotterdam. Het is dan nog 1 minuut lopen naar de hoofdingang van het WTC. Je kunt ook de trams 8, 20, 23 of 25 van CS nemen en uitstappen bij halte Coolsingel.

Auto:

Vanuit de richting Den Haag/Amsterdam
Neem vanaf de A13/E19 op het knooppunt Kleinpolderplein de afslag richting Ring Rotterdam Oost en rijd de A20/E25 op. Volg de richting Centrum en neem afslag 14 van de snelweg af. Volg hierna de beschrijving Vanaf afslag 14.

Vanuit de richting Gouda 
Volg de A20/E25 tot Ring Rotterdam Noord. Volg de richting Centrum en neem afslag 14 van de snelweg af. Volg hierna de beschrijving Vanaf afslag 14.

Vanuit de richting Hoek van Holland 
Volg de A20/E25. Volg de richting Centrum en neem afslag 14 van de snelweg af. Volg hierna de beschrijving Vanaf afslag 14.

Vanaf afslag 14 
Blijf in bovenstaande gevallen de richting Centrum volgen tot je bij de rotonde Hofplein komt. Ga op de rotonde Hofplein linksaf (driekwart) en volg de weg via de Pompenburg naar de Goudsesingel. Bij de eerste verkeerslichten op de Goudsesingel ga je rechtsaf de Meent op. Je kunt vanaf hier de borden Parkeergarage WTC-V&D volgen. Op de Meent ga je linksaf het Rodezand op (laatste weg voor de Coolsingel). Je kunt parkeren in de Parkeergarage WTC-V&D. Deze garage bevindt zich aan je linkerhand en heeft de ingang op de hoek van de Rodezand en Leeuwenstraat.


Meer weten?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen of opmerkingen,
neem dan contact op met:

Projectteam Innovatiecongres 2018 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design: sanderrast grafisch ontwerp Develop: AramPro